Procesarea comenzilor, plata și livrarea

Comenzile plasate pe site sunt livrate prin companii de curierat.

Costurile de livrare pentru o comandă sunt 20 lei (TVA inclus). Pentru comenzile de peste 160 lei livrarea este gratuită.

Comenzile se procesează în ordinea primirii lor, de luni până joi, cu excepția sărbătorilor legale. Produsele se achita prin card și sunt expediate după confirmarea plății, astfel:

Pentru zonele urbane:

  1. Comenzile înregistrate de luni până joi, până în ora 13:00 sunt procesate și predate curierului în aceeași zi.
  2. Comenzile înregistrate de luni până miercuri, după ora 13:00 sunt procesate și predate curierului a doua zi.
  3. Comenzile înregistrate joi după ora 13.00, vineri, sâmbătă, duminică şi în zilele cu sărbători legale, vor fi procesate și livrate începând de luni sau prima zi lucrătoare.

Pentru zonele rurale:

  1. Comenzile înregistrate de luni până miercuri, până în ora 13:00 sunt procesate și predate curierului în aceeași zi.
  2. Comenzile înregistrate de luni până marți, după ora 13:00 sunt procesate și predate curierului a doua zi.
  3. Comenzile înregistrate miercuri după ora 13.00, joi, vineri, sâmbătă, duminică şi în zilele cu sărbători legale, vor fi procesate și livrate începând de luni sau prima zi lucrătoare.

Nu procesăm comenzi în zilele de vineri (pentru zonele urbane) și, respectiv, în zilele de joi și vineri (pentru zonele rurale) pentru ca nu vrem ca pachetul să rămână în depozitul firmei de curierat peste weekend. Produsele noastre sunt perisabile și trebuie să ajungă la destinație în termen cât mai scurt.

Termenii de livrare de mai sus au rol informativ, în general firmele de curierat livrează coletele în 1 sau 2 zile lucrătoare de la data expedierii, în orașele mari. De sărbători sau în perioadele cu promoții este posibil ca livrările să dureze 2-5 zile sau chiar mai mult.

Cum poți plăti și de ce nu acceptăm plata ramburs?

Pe site-ul nostru, acceptăm exclusiv plata prin card bancar din două motive. În primul rând, contextul actual descurajează manipularea numerarului și ne dorim să expunem cât mai puțin personalul nostru, dar și pe cel al firmelor de curierat.

Și, în al doilea rând, nu vrem să irosim! Produsele noastre sunt 100% naturale, sarea este singurul conservant pe care îl folosim și, de aceea, sunt perisabile. Ele trebuie să ajungă la tine într-un timp cât mai scurt. În cazul comenzilor cu plata la livrare, rata coletelor nepreluate la timp și returnate este mult mai mare. Pentru noi înseamnă produse aruncate. Îți mulțumim pentru înțelegere!