Despre noi - Vegan Gourmet
';

Despre noi

Despre Vegan Gourmet

O afacere de familie

Vegan Gourmet a aparut din dorinta comuna de a beneficia de un stil de viata vegan, fara a face rabat de la gust. Am inteles ca daca vrem sa atingem acest tel trebuie sa ne unim fortele.

_ _ _ _ _

In urma cu 3 ani, Ana Maria – Vegan Gourmet Chef – nu doar că voia să demonstreze beneficiile unei diete pe baza de plante, dar își dorea să gaseasca o alternativa vegana la branza care să ii satisfaca pofta de “ceva cremos și sărățel”.

Prin pasiune culinara, inspirata de tehnici artizanale de productie a branzei și mult devotament, a creat o alternativa vegan la brânză, iar rezultatul este unul cremos si foarte gustos.

Astazi suntem hotarati să ne asiguram ca persoanele care au renuntat la lactate inca pot avea placerea experientei de a consuma branzeturi, dar într-o forma mult mai sanatoasa si mai etica.

Vrei sa stii

De ce branza vegana
din caju?

Chiar daca propunerea Vegan Gourmet, de a produce si comercializa alternativa vegan la branza, suna de domeniul fantasticului, aceasta este cat se poate de reala.

Laptele optinut din nucile de caju este foarte bogat in proteine și acizi grași nesaturați, care susțin sănătatea inimii, este o sursă excelentă de antioxidanți, iar consumul acestei nuci ajută la o mai bună functionare a sistemului imunitar.

Manuit cu pasiune, printr-un proces artizanal de fermentare, laptele din caju se transforma intr-o branzica gustoasă si sănătoasă, bogată în vitamine și minerale, conține un complex ridicat de vitamina B, vitamina E, calciu, fier, magneziu, cupru, cât și seleniu și potasiu.

Image module
Vegan Gourmet

Gustul pe primul loc

Branza din caju este destul de gustoasa si plina de aroma incat poate transforma o simpla masa intr-o experienta gourmet. Pana si clientii nostri care nu sunt vegan prefera optiunea vegana in defavoarea branzei clasice, doar pentru ca adora gustul inconfundabil.

Branza din caju este speciala pentru ca este gustoasa, faptul ca este 100% vegan este bonus.

“Imi plac lucrurile simple, ma refer aici la faptul ca nu adaug multe condimente. Secretul sta in textura, in procesul de maturare si in atentia pe care o ofer fiecarei branzici in parte. Sunt grozave, si-mi doresc ca oamenii sa experimenteze Vegan Gourmet.”

Ana-Maria,

Vegan Gourmet Chef

Cum am inceput?

Procesul de productie al branzeturilor noastre vegan este modelat din metode traditionale, vechi de sute de ani.

Inspirati de directia pe care o urmeaza arta culinara si bucatarie octidentala, am reusit sa ne trasam o cale proprie, prin care sa ne asiguram ca persoanele care nu consuma produse lactate se pot bucura de o experienta unica.

Folosim doar culturi de fermentare vegetale, apa pura, sare si lapte din nuci de caju, pentru a dobandi gustul perfect echilibrat al branzicilor noastre vegan.

Pentru prima data in Romania Camembert si Roquefort.

Printr-un proces de maturare de pana la 4 saptamani am reusit sa aducem emblematicele si inconfundabilele Camembert si Roquefort in lumea Vegan.

Image module
Vegan Gourmet

Cu ce suntem diferiti?

Ne dam angajamentul de a crea produse care sa onoreze atat sanatatea noastra cat si a planetei noastre.

Produsele Vegan Gourmet
Produsele noastre sunt facute din ingrediente naturale
Incredere
Colaboram cu furnizori de incredere si producarori local
Productie
Spatiu de productie dedicat produselor vegan, fara soya, fara gluten